26. helmikuuta 2011

Sydänlapaset

Tässä nopea diy-projekti jonka toteutin pari päivää sitten. Kuka haluaa lukea tenttiin kun voi touhuta kaikkea muutakin ainakin lähes yhtä hyödyllistä..?


Löysin kirpparilta joku aika sitten lapasparin 50 sentillä. Ihastuin jostain syystä tuohon väriin, mikä on hieman kummaa, meikä kun ei sinisestä ole koskaan pahemmin perustanut. No anyways, pesukonekeikan jäljiltäkin lapasten kämmenpuoli jäi hieman likaisen näköiseksi, ja kuin tilauksesta törmäsinkin sitten (nimistöntutkimuksen tenttikirjan saloja askartelublogeista etsien, obviously) tähän merkintään, joka johti tähän ohjeeseen. Hahaa, sydämiä tassuun niin johan lika katoaa!


Eli lapasten lisäksi hommaan tarvitaan huopaa ja lankaa.

Itse ostin ihan perus askarteluhuopaa Tiimarista, lankana käytin laatikosta löytynyttä Novita Woolin jämää. Ompelun hoidin parsinneulalla.


Sitten vaan leikataan huovasta mielivaltaiset sydänkuviot ja lätkästään ne nuppineuloilla lapasten kämmenpuolelle.


Em. tutoriaalissa ompelu tehtiin hieman yksinkertaisemmin ommellen ihan peruspistoilla kuvion ympäri, minä halusin kuitenkin vähän siistimpää jälkeä ja päätin käyttää pykäpistoja. Tosin kyseisen tekniikan kanssa olin tehnyt tuttavuutta viimeksi ala-asteella, jouduin vähän lunttaamaan Käspaikan sivulta. Käspaikka-sivusto on muuten varsinainen sudenpentujen käsikirja näpertelijälle, se tietää mm. kaiken!


Ja kas, kun molemmat sydämet on ommeltu niin ei kun vilkuttemaan kavereille sydämellisiä terveisiä!


Helppoa kuin mikä ja halpaa kuin saippua: lapasten kaveriksi löytyi myös setin täydentävä kaulahuivi, 50 senttiä sekin.

Ta ta for now!

Ei kommentteja: